elérhetőségeink

Kelépker Kft.
2800 Tatabánya,
Búzavirág utca 1.

Telefon: +36-34-315-514
Fax: +36-34-309-780
E-mail: szamlazas@kelepker.hu
Kelépker Kft. térkép

nyitvatartási idő

Nyári nyitva tartásunk
2020. március 9-től: Hétfő7:00-16:30 h Kedd7:00-16:30 h Szerda7:00-16:30 h Csütörtök7:00-16:30 h Péntek7:00-16:30 h Szombat7:30-12:00 h Vasárnapzárva

Téli nyitva tartásunk: 2020. november 5-től: Hétfő7:00-16:00 h Kedd7:00-16:00 h Szerda7:00-16:00 h Csütörtök7:00-16:00 h Péntek7:00-16:00 h Szombat7:30-12:00 h Vasárnapzárva
országosan

Vállaljuk építőanyagok házhoz szállítását az ország egész területén!

Egyes építőanyagokat díjmentesen házhoz szállítjuk! Tovább »

szaktanácsadás

Tüzépünkön törekszünk arra, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk vevőinknek.

Értékesítő kollégáink segítenek építőanyagok kiválasztásában és azok elhasználásában. Tovább »

Jogi nyilatkozat

A www.kelepker.hu domainen elérhető weboldalak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

A Kelépker Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Kelépker Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Kelépker Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A Kelépker Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A jogtulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A www.kelepker.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Kelépker Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Kelépker Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes programból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.kelepker.hu weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a jogtulajdonos nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy ismerje meg adott oldalt megjelentető szervezet Jogi Nyilatkozatát.

Az oldalon található más cégek logói azok szellemi tulajdonjogát és védjegyét képezik. Felhasználásuk csak és kizárólag ezen szervezetek írásos engedélyével lehetséges!

A Kelépker Kft. weboldalai, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása, reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása, vagy tárolása kizárólag a jogtulajdonos kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Kelépker Kft. fenntarja a jogot, hogy a www.kelepker.hu weboldal Jogi Nyilatkozatát bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosítsa.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ezen Jogi Nyilatkozatban részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.

A Kelépker Kft. honlapján található információk nem helyettesítik a szakemberrel való konzultációt!

Utolsó módosítás: 2014. 03. 05

Kérjen ajánlatot (*Kötelezően kitöltendő elem)