loader image

Rólunk

Cégünk filozófiája: „… az elégedett vásárló a mi legjobb reklámunk!”

Törekszünk arra, hogy ügyfeleink hűségét megszolgáljuk, s szeretnénk új vásárlóink megbecsülését kivívni korrekt üzletpolitikánkkal.

Az újHÁZ Centrum hálózat országszerte több mint 80 kereskedést foglal magába. A kereskedések célja a korrekt ügyvitel, a vásárlókör pontos tájékoztatása és kiszolgálása, továbbá kedvező áru termékek beszerzése, széles termékpaletta kínálata.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk története:

Kelépker Kft. több mint 20 éve áll az építkezők, kivitelezők rendelkezésére.

Cégünk magánvállalkozásként indult Kelemen Imre tulajdonos alapításával, mely az évek során kinőtte önmagát, majd belépett az újHÁZ Centrum csoport tagjai közé, erősítve a magyar vállalkozások közös vásárlási körét. A fejlődés folyamatosságaként Kelépker Kft-re módosult a vállalkozás neve, de a köztudatban a mai napig Kelemen Építőanyag Kereskedés néven közismert.

Tatabánya szívében helyezkedik el telephelyünk, ahol arra törekszünk, hogy ügyfeleink kedvező áron jó minőségű termékeket vásároljanak kivitelezéseikhez. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóinkat lehetőség szerinti a legmagasabb képzésben jártas kollégák szolgálják ki.

A szakmai hozzáértést a beszállítók, gyártók által szervezett szakmai képzéseken sajátítják el kollégáink. Szaktanácsadásainkkal segíthetjük vásárlóinkat az anyagok kiválasztásában, szakszerű felhasználásában.

A jövőben is szeretnénk megtartani ügyfeleinket és új vásárlóink megbecsülését kivívni korrekt üzletpolitikánkkal.